Részvételi feltételek

A Mozdulj Nyíregyháza! foglalkozásain/rendezvényein való részvétellel minden résztvevő elfogadja az alábbiakban foglaltakat:

1. Elismeri, hogy a foglalkozásokon/rendezvényeken mindenki a saját felelősségére vesz részt. A résztvevő kinyilatkozza, hogy egészségi állapota megfelel a foglalkozáson/rendezvényen való részvétel feltételének és elfogadja, hogy a Szervezők bármelyik résztvevő egészségkárosodásáért, vagy a foglalkozással/rendezvénnyel összefüggésben keletkezett károkért kártérítésre nem kötelezhetők.

2. Értékmegőrzést a foglalkozásokon/rendezvényeken Szervezők nem vállalnak!

3. A Szervezők fenntartják a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozzák.

4. A Szervezők fenntartják a jogot, hogy a foglalkozásokról/rendezvényekről és az azokon résztvevőkről fotót és videó filmet készítsenek, melyek a továbbiakban a Szervezők tulajdonát képezik. A készült fotókat és videó filmeket a Szervezők szabadon felhasználhatják reklám és egyéb kommunikációs anyagaikban (pl. óriásplakát, szórólap), ezért a fotón szereplők ellenszolgáltatásra nem jogosultak.

5. A foglalkozások/rendezvények önkormányzati tulajdonú létesítményben zajlik, a házirend betartása kötelező.

6. 14 éven aluliak csak felnőtt felügyelettel, 14 év fölöttiek saját felelősségre vehetnek részt a foglalkozásokon/ rendezvényeken.